Ängspromenaden – Ingared
Ängspromenaden - slutsålt

Bostäderna

Moderna parhus 25 minuter från göteborg som anpassas efter din familjs behov

Ängspromenaden består av 12 moderna parhus som byggs för dig som vill ha gott om plats för hela familjen och ett prisvärt boende med det där lilla extra. Husen är välplanerade och har stor flexibilitet, du är själv med och anpassar boendet efter din familjs behov. Redan när du parkerar cykeln utanför dörren lägger du märke till omsorgsfulla detaljer som gör att huset känns gediget och ombonat. Parkeringsplats för bilen finns precis utanför dörren och ett större tak över entrén skyddar både dig, matkassarna och de parkerade cyklarna när det regnar. Utanför dörren finns ett praktiskt förråd som ramar in och gör entrén insynsskyddad.

I markplan ligger hall, kök, badrum och vardagsrum i en modern och öppen planlösning. Den öppna planlösningen ger dig en stor sällskapsyta med kök i kombination med vardagsrum och gott om plats för en köksö. Stora fönster vetter mot altanen och söderläge ger dig ett härligt ljusinsläpp under dagen. Uteplatsen skärmas av mot grannen med en ljudisolerande vägg som skyddar mot insyn. Du kan välja till en braskamin som placeras centralt i huset och som ger både värme och hög mysfaktor.

På övre plan finns det gott om plats för familjens intressen, avkoppling och barnens fritid med umgänge. Här finns som standard fyra sovrum med stor flexibilitet att anpassa till era behov, samt ett större badrum centralt placerat på våningsplanet. Oavsett om du söker barnrum, hobbyrum, kontor, gästrum till de utflyttade barnen eller ett stort master bedroom kommer du få ett välplanerat boende. Från det större sovrummet når du balkongen i söderläge. Ett alternativ är att göra om ett av sovrummen till två förråd för ännu bättre förvaringsmöjligheter eller för att njuta av en härlig walk-in-closet.

Frihet med egen trädgård I barnvänligt område

Fördelarna med ett parhus är många och även utomhus finns flera möjligheter att anpassa huset efter familjens behov. Till varje parhus hör en trädgårdsyta med gräsmatta som binder ihop framsidan med baksidan. Varför inte utnyttja ytan till en egen blomsterrabatt? Ett av tillvalen är en bredare uteplats med ett inbyggt utekök. Du som gillar att laga mat eller umgås med vänner kan få stor glädje av ett eget utekök. Vill du istället ha större yta till odling och planteringar går det att välja till istället för ett utekök.

Ett enkelt och bekvämt boende i bostadsrättsform

De 12 parhusen i Ängspromenaden utgör tillsammans en bostadsrättsförening. Detta parhus ger dig känslan av att bo i villa med egen trädgård och rymlig uteplats, samtidigt kan du dra nytta av alla fördelar som det innebär att bo i en bostadsrätt. Här får du en bekväm boendeform och en trygg och enkel vardag att njuta av.

En levande miljö och stor flexibilitet

För att skapa ett livfullt område ser utemiljön på framsidan något annorlunda ut från hus till hus. Även olika modeller av hustak blandas för att skapa ett levande intryck. Hus 3, 4, 9 och 10 har sadeltak medans resterande har pulpettak. De moderna pulpettaken i kombination med de klassiska sadeltaken skapar en spännande kontrast och en lekfull siluett.

Mer information & material

Klicka på länkarna nedan för att ladda ner broschyr i PDF-format, se prislista, planlösningar och teknisk beskrivning. Saknar du någon information är du varmt välkommen att kontakta ansvariga fastighetsmäklare.