Ängspromenaden – Ingared
Ängspromenaden - slutsålt

Bostäderna

Planlösningar & planritningar

BOAREA 114.1

Planlösning markplan

I markplan har du som standard en härlig uteplats i söderläge och det finns flera tillval för att göra uteplatsen mer anpassad efter din familjs behov. På planritningen över plan 1 nedan ser du de tre olika tillvalen.

HUS 3-4, 9-10, 11-12

Planlösning plan 2

Det som skiljer planlösningarna över plan 2 i standardutförande är storleken på balkongerna. Hus 3-4, 9-10 och 11-12 har den större balkongen med ett djup på 2 meter. Även här på övre plan finns tillval att göra för att anpassa boendet efter familjens vardag. Se planritningen över plan 2 för de olika alternativen.

HUS 1-2, 5-6, 7-8

Planlösning plan 2

Här ser du en översikt över planlösningen med den mindre balkongen. Det är hus 1-2, 5-6 och 7-8 som har en balkong med ett djup på 1,35 meter. Förutom balkongen är det inget annat som skiljer planlösningarna över plan 2 i standardutförande.

5 ROK

Planritning plan 1

På denna planritning ser du de fyra olika uteplatserna att välja mellan. Alternativ 1 är standardutförande och alternativ 2, 3 och 4 är tillval. I alternativ 2 får du ett inbyggt kök, alternativ 3 har extra yta för plantering och i alternativ 4 är uteplatsen både bredare och djupare än standard, totalt med ett djup på 3 meter.

5 ROK

Planritning plan 2

Här ser du plan 2 i tre olika utföranden. Som standard har det mindre sovrummet mot söder en dörr in och en garderob. Alternativ 2 som är ett tillval innebär att en vägg delar av rummet och skapar ett stort förråd och en klädkammare. I alternativ 3 som också är ett tillval görs sovrummet om till ett öppet allrum, utan garderob och en dörr att stänga.

12 parhus

Situationsplan

I denna situationsplan är de olika hustyperna markerade, hus 1-2, 5-6, 7-8, och 11-12 har pulpettak medan hus 3-4 och 9-10 har sadeltak. De olika taken innebär ingen förändring i planlösningen eller inomhus i övrigt. Tomterna till de olika parhusen skiljer sig något för att skapa en livfull utomhusmiljö.